Välkommen! .............Denna hemsida startade den 6 november 2005 och är fortfarande under uppbyggnad!


Denna hemsida började jag så smått lägga ut den 6 november 2005 och den bestod då endast av ett fåtal sidor. Allt sedan dess har den varit under uppbyggnad och är i dag ganska omfattande, även om den är långt i från klar. Fast frågan är väl om man någonsin kan bli klar med vare sig släktforskning eller hemsida.
Då det gäller hemsidor så är jag bara en glad amatör, men allt eftersom så får jag nya ideér om hur den kan förändras och förhoppningsvis förbättras.
Jag har också mycket information och många bilder som väntar på att läggas ut, så ha tålamod och besök oss snart igen för jag uppdaterar ständigt.
Min förhoppning är att den ska vara till glädje för intresserade släktingar och en dröm är ju att skapa en så komplett släktforskarsida som möjligt, det vore därför jättekul om jag fick lägga till eran släktgren eller om någon har kompletterande uppgifter eller foton att bidra med.

Hälsningar Tina Gidlöv
- Viktigt om denna sida -
 • Sidorna med Jonnies släkt har fått den här bakgrundsfärgen.

  Forskar på släkterna:
  Gidlöf, Vikander, Wildén, Hederlig, Nohr, Sköfding, Darell, Svan, Wetterberg, Widbom, Hellstadius, Strömbom, Cahman, Mose.

  Landskap:
  Västergötland, Ångermanland, Jämtland, Halland.

  Orter:
  Edsele, Gideåberg, Salsjön, Lövåsen, Fjällsjö, Helgum, Ragunda, Träslöv, Älvsåker, Borås, Göteborgs garnisionsförsamling, Varbergs slottsförsamling, Örebro, Ulricehamn.

 • Sidorna med Tinas släkt har fått den här bakgrundsfärgen.

  Forskar på släkterna:
  Rapp, Rudin, Stålt, Skog, Snäll, Aspegren, Reding, Bredberg.  Landskap:
  Västergötland, Småland, Skåne.


  Orter:
  Alingsås, Nårunga, Kattunga, Örby, Ljushult, Skogsbygden, Kilanda, Andrarum, Blentarp, Hyby, Vanstad, Kalmar, Förlösa, Kläckeberga, Åby.

 • Trots att jag har varit mycket noga med att dubbelkolla alla mina uppgifter innan jag har lagt ut dem, så kan fel ha insmugit sig.

  En del är också information som jag mottagit av andra och ännu inte fullt ut har kontrollerat mot orginalkällor. Jag kan därför inte garantera att allt är helt korrekt.

 • Jag är väldigt noga med att följa gällande bestämmelser och lagar som regleras av Person upplysnings Lagen (PuL). Dessa säjer bland annat att man inte får lägga ut namn, personuppgifter och foto på personer som ännu är i livet utan att man har deras medgivande.
  De personer som nämns har således gett mig sitt tillstånd.
 • Har vi gemensamma anor?.................... Eller har ni frågor eller kommentarer angående hemsidan? ....................Hör då gärna av er! Sänd ett mail här!!! <<-------
 • Jag älskar gamla foton!
 • Om ni upptäcker några fel så är jag tacksam att detta framförs till mig.
 • Bidrag i form av kompletterande uppgifter och framförallt foton emottas tacksamt.
 • Titta gärna in på länken efterlysningar där jag har lite frågor som jag skulle behöva hjälp med.
 • Om ni vill skriva några rader i min gästbok så skulle jag bli jätteglad.
 • Drömmen är att skapa en så komplett släktforskar hemsida som möjligt. Hjälp gärna till :-)


 • << Tillbaka

  Copyright ©
  Tina Gidlöv (2005)