Efterlysningar

Vet ni något om följande personer så tar jag tacksamt emot upplysningar. Genom att klicka på personenens namn i respektive efterlysning så ser ni de uppgifter som jag har om honom eller henne.

*Jag söker föräldrar och eventuella syskon till min farmors farfar. Han hette Ola Håkansson och var född 1813-02-21 i Andrarum, Kristianstads län, Skåne.
Då kyrkböckerna,för den här tiden, har brunnit så har jag svårt att komma vidare. Känner någon igen denne Ola Håkansson?

* Min mormors bägge bröder emigrerade till Amerika men jag kan inte hitta när eller vart de reste.
Då det gäller Gustaf Arvid så vet jag att han dog 1979-07-31 i Spokane, Washington. Men jag skulle gärna vilja fylla luckorna i hans liv.
Då det gäller den andre brodern Carl Oscar så har jag inget som helst spår efter honom. Skulle väldigt gärna vilja ha reda på hans vidare öden.

*En stående efterlysning är förståss att komma i kontakt med släktingar. Så om vi har gemensamma anor, hör gärna av er.

*Likaså bilder är av största intresse. Jag tycker att bilder gör personerna mer levande och de förblir inte bara ett namn och datum. Så snälla, varje kort är en guldgruva.

*Här är Släktfoton där jag skulle behöva hjälp att identifiera personerna. Känner ni igen någon av personerna på bilderna?

Här kan ni sända mig eventuella upplysningar !

Ditt namn

Din e-post

Rubrik

Meddelande